motor advertentie

Wie heeft er misschien een thuisexploitant nodig? Sectie 1

Ik heb de laatste tijd tal van berichten gekregen met betrekking tot exploitanten van legaten die, om verschillende redenen, een mishandeling krijgen – afwezigheid van een gepolijste methodologie, hoge provisietarieven, klanten achterlatend en hun eigen voordelen opgevolgd. Ongeacht of een koper of een dealer – is het de moeite waard om een ​​domeinoperator te gebruiken?

onroerend goed advertentie Geef me een kans om te beginnen met te zeggen dat dit artikel niet in het vonnis staat, noch bewaakt wordt door legale exploitanten, hun betalingen of praktijken, het is een weerspiegeling van de complexiteit en gelijkenissen tussen hier en verschillende naties – fundamenteel het VK. We nemen een kijkje in hoe ze aanklagen – wat ze bereiken voor hun geld en ongeacht of het gerechtvaardigd is, ondanks alle problemen. Ik zal slechteriken spelen op de twee secties om de toestand aan te passen – ondanks het feit dat ik, door zelf een specialist te zijn, normaal een neiging zal hebben.

We zullen zien hoe we een woning kunnen benaderen of verkopen zonder een operator. Zoals je je zou voorstellen is dit emotioneel. Velen zullen instemmen met of verschillen met wat er gezegd wordt en als dat scherts aanmoedigt en je in elk geval laat denken dat het zijn doel heeft bereikt – “God help ons dat hij weer weg is – meer twist”, hoor ik je huilen.

Ik zou willen beginnen met een discussie over jouw ontmoetingen, ongeacht of ze verschrikkelijk of afstandelijk zijn, hoe dit opzettelijk tegenover je verlangens staat, wat gegarandeerd was en hoe je je eerder voelde, te midden van en na de procedure. Voor de kans dat u op dit punt opmerkingen over dit artikel of het onderwerp hebt, reageer alstublieft.

Je geeft liefde een verschrikkelijke naam

Het is niet onzeker dat domeinspecialisten een slechte naam hebben in Spanje. Een groot deel van de verhalen die ik hoor staat vol met “Gebruik deze specialisten niet” “houd hoge kosten in het oog” “Verdenksters van schijnvertoning prolifereren” “X heeft me tussen een rots en een harde plaats achtergelaten”. Ik weet zelfs van een echtpaar dat 20 km van Gandia werd achtergelaten door een uitgebreide specialist in Gandia, op grond van het feit dat ze de exploitant bepaalde subtiliteiten niet zouden geven. Dit was een ouder stel dat op geen enkele plaats was achtergebleven

Dus waarom heeft het bedrijf zo laat zo veel negatieve pers gekregen en is het gerechtvaardigd?

Een groot deel van ons is aankopen tegengekomen in Spanje en ik durf te wedden dat de meesten via een specialist hebben gekocht. Er zijn talloze episoden van sham-operatoren – individuen laden wat ze kunnen afhalen. Ik ben me bewust van vier dergelijke gevallen. Zijn sowieso in het algemeen specialisten het equivalent?

Zoals in verschillende achtergronden zijn er grote en vreselijke individuen en het is typisch het vreselijke dat de rest een vreselijke naam geeft. Veel externe specialisten zijn vermoedelijk aansprakelijk voor eenvoudige idiotie, het ontbreken van een gepolijste methodologie en het ontbreken van informatie. Maar goed, er kunnen geen repercussies zijn als het slecht afloopt.

motor advertentie Hoe zit het met we omgaan met vermoedelijk de meest antagonistische kwestie – home specialisten commissies.

Hoe vaak horen we dat legaatsspecialisten vals spelen in Spanje? Op welke manier kunnen Britse operatoren 1-2% aanrekenen, terwijl hun Spaanse partners 3-6% kosten en dat is nog maar het begin. We moeten de schijnoperators opzij zetten en accepteren dat degene die we bespreken 3 tot 6% kosten moeten maken. Wat in vredesnaam kan deze hoge kosten legitimeren?

Wacht even! Hoge kosten!

Realiseert u zich dat in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland de normale dealsprovisie 6% is en kan oplopen tot 10%, in de VS is dit 6% – 7%. Geen grote verrassing Nederlandse en Belgische klanten schrikken hier niet voor terug. Maar op grond van het feit dat Britse kopers hopen 1-2% te betalen, moeten verschillende landen actie ondernemen. Hoe het ook zij, we stellen hier geen appels en appels tegenover elkaar. Volgens de API – de expertgroep van huisspecialisten zoals de NAEA – ligt een verstandige dimensie van de commissie ergens tussen 3% en 6% afhankelijk van de uitwisseling. Ze geven zelfs richtlijnen met betrekking tot wat voor soort eigenschappen zouden moeten trekken in wat voor soort commissies.

In elk geval, om welke reden zijn de exploitanten van landoperatoren zo hoog. In het geval dat exploitanten in het VK een voordeel (en dat is duidelijk) kunnen doen door 1-2% aan te rekenen, waarom geen Spaanse specialisten.

Gemeenschappelijke Britse operator

Ze hebben een kantoor in de omgeving, hun verzorgingsgebied is 5 mijl bereik en er zijn hoogstwaarschijnlijk 10 specialisten plaatselijk contrast met Oliva – een gemeenschap – er zijn niet minder dan 30 operators vermoedelijk in toenemende mate lokaal geplaatste bemiddelaars.

Britse operators publiceren in de nabijgelegen pers, hebben een site en zijn waarschijnlijk een stuk van een grotere bijeenkomst of mogelijk een promotie op de ingang van een accommodatie. Ze geven u een taxatie van uw eigendom, stellen een beschikbaar teken in om te kopen en na die pauze.

Wanneer de koper de werkplaats betreedt (in plaats van de specialist die naar de koper gaat) nemen ze deze mee om het huis te zien – of klopt dat niet? Bij de verkoop van mijn Britse huis de. http://www.leslynx.be/en/

Leave a comment